ERZURUM PASİNLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı için Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘’Mesleki Tanıtım Günleri ve Kariyer Organizasyonu’’ yapıldı.

İlçemizde bulunan liselerimiz  01-02/06/2016 tarihlerinde 1. gün merkez ilçe öğrencilerine 2. gün mahalle ve köy okullarımıza tanım sunumu ve stantlarla okul tanıtımlarını gerçekleştirdiler. 
 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı için Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘’Mesleki Tanıtım Günleri ve Kariyer Organizasyonu’’ yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen programda ilçemizde bulunan Okul Müdürlükleri; öğrencilere yönelik olarak okul tanıtımları 01-02/06/2016 tarihlerinde ilçemiz kültür sitesinde  Mesleki Tanıtım Günleri ve Kariyer Organizasyonu gerçekleştirdi.

İlgili Organizasyon’a ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Kenan KAYA Şube Müdürlerimiz Aytekin KARABACAK Orhan BEYAZLI ,Okul Müdürlerimiz ve orta öğretim 8. sınıf öğrencileri katıldı.

         Organizasyon’un hedefi öğrencileri arasında ilişkilenme, kaynaşma ve yönlendirme sağlama olarak planlanmış olup bu kapsamda doğru meslek seçiminin insan yaşamındaki önemi doğrultusunda, meslek seçiminde gerçekçiliğin önemi açısından meslekler ve işveren gruplarının tanınması, üniversite eğitimi ve yaşantısı, başta teknik statüde olmak üzere lise eğitimi ve ile ilgili bilgi paylaşımları yapıldı.

 

 

Kasımpaşa Mahallesi Şehit İshak Çelik Cad. Hükümet Konağı Kat/3 25300 Pasinler/ERZURUM - 0(442) 661 35 45

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.